27 Januari 2009

♥ En dag som denna.
 Vaknar och känner  orka gå upp!!!!! tänker om. jag ska till Hampus.... Jo okej jag går upp.. sen. så jag gick upp 9.00 samma klockslag som bussen går från Gränna. ingen panik. tog det lugnt. lite för lugnt. fick stressa lite till Bussen men hann med den ändå. (Y) buss till Hampus. kom in och där låg den sjuklingen ner bäddad i 85 graders värme och frös :S mongo. :P badade sedan i 2 timmar cirkus. sen till pappa och lämnade in min mobil.  åkte hem och åt mat, sov lite. sen vare simpsons maraton. (a iiiiiiiiih. Malin!!! :'o <3333 sitter nu och planerar min morgon dag. ska till skolan vid 9.00  ska gå till gunnel och kolla min hals också. " om inte knölarna har försvunnit efter en vecka MÅSTE du komma tillbaka" Jo okej, jag kommer. det blir sjuk hus på fredag om inte annat. BLODPROV OSV :'o   aja sen ska jag åka till hampus vid 12.00 ska sova där och sen på Torsdag ska jag åka till Bäckadal på Hotell & Restaurang besök med Elin och Malin. (a) sen efter det ska jag troligtvis hinna träffa Malin lite hoppas jag! :D <3 ska även köpa lite Norge saker. ska köpa bland annat skid vantar och strumpor. kommer ju säkert hitta något annat också när man INTE ska! som alltid. IDAG ÄR DET 11 DAGAR KVAR TILL NOGRE!!!!! och jag och hanna kommer ha bäst bäst bäst! massa kort, massa popcorn och MASSA ROLIGT <3 Hanna du är min tvillingsjäl :)<3 Du&Jag! ♥<3  Bed&Breakfast :)

ÄLSKA LÅTEN!  Westlife - unbreakeble

Took my hands, touched my heart. Held me close, you were always there.
By my side, night and day Through it all, baby come what may.
Swept away on a wave of emotion. Oh we’re caught in the eye of the storm.
And whenever you smile I can hardly believe that you’re mine, Believe that you’re mine.

This love is unbreakable, It’s unmistakable. And each time I look in your eyes. I know why,
This love is untouchable. A feeling my heart just can’t deny.
Each time I look in your eyes, oh baby I know why This love is unbr
eakable.
Share the laughter, share the tears. We both know we’ll go on from here.
Couse together, we are strong In my arms, that’s where you belong.
I’ve been touched by the hands of an angel I’ve been blessed by the power of love.
And whenever you smile, I can hardly believe that you’re mine.
This love is unbreakable, It’s unmistakable. Each time I look in your eyes I know why.
This love is untouchable, A feeling my heart just can’t deny.
Each time you whisper my name, oh baby, I know why This love is unbreakable.

Through fire and flame. When all this is over, Our love still remains.

This love is unbreakable, It’s unmistakable. Each time I look in your eyes I know why,
This love is untouchable, A feeling my heart just can’t deny.
Each time you whisper my name, oh baby I know why.
Couse each time I look in your eyes, oh baby I know why, This love is
unbreakable

    
    This love is unbreakeble ♥                          This love is unbreakleble ♥

25 Januari 2009

Dagen igår, Vaknade vid 12. gick upp lplockade iordning i mitt rum, HELT slut sen, en sjuk Amanda hoppade in i duschen. fick stressa sig lite sen för att åka in till stan med Elin :) åkte till A6 och fick en ballong av clown (a) elin fick 4 röda ringar xD som skulle vara en fjäril (?) så vi gjorde om den själva. men det gick inte så bra. skulle bli ett hjärta. blev till slut en fyrkantig björn. :P gick och kollade lite på MQ och Peak. var inne på 3 butiken för jacob skulle hämta sin mobil. Amanda gick och pillade på allt hon kom åt. pillade på en dator. (!) kommer upp en varnings triangel. fel dator kanske? inte en prov dator. Amanda låtsas som ingenting och går bort till elin Jacob Viktor och jonatan, och dom frågar " Amanda, vad har du gjort nu?! xD "  Jag: "vaa?! nej ingenting? " . gick till Ikea och provade sängar. :P Myyyyyyyys :D fikade. sen gick vi till bussen. och vi visste att vi skulle missa den men gick ändå mot den. 10 meter kvar och bussen stod kvar, elin och jacob börjar springa. och stoppar bussen. och vi kommer lite efter. hoppade av vid cigarren. åkte till Kinnarps där Hampus kom direkt från match. vinnst 6-5 med U16 elit. Match idag också med U15 A (?) dom vann med 9-1 tror jag . (Y) :) <3 sen hem och mysa. :)
Dagen idag, vakna x antal gånger i natt, :P sen vakna vid 7.00 sätta på tvn. vid kvart i 8 kommer Hampus in med frukost till sängen, ;) Du höll ditt löfte ändå ;) haha <3 Sen åkte han på match. jag åkte tillbaka till hans hus. städade lite, kollade på massa bilder och sen åkte buss till Juneporten. Juneporten klassas INTE okej. :P sen hem och sova. sova till 15.00 sen började Roma!!<33 :D ROMA VANN MED 3-0!!!  Viktigt!!! :D <333 Ska gå till skolan imån. :) Prova om jag orkar. annars blir det hem igen "/ <3 Sjukjävel. måste bli frisk! annars blire sjukhuset på fredag igen :'o <3 och det är INTE okej!!!!!!

24 Januari 2009

Igår blev det sjukhuset. Jo men visst, pilla i halsen amanda får klökningar, börjar skratta för det låter så roligt. läkarna tror jag är dum i huvudet. jo men visst. Lyssna ni på när Sandra Karlsson gör det så kommer ni förstå det roliga x) <3 sen vare inget mer med gårdagen. när jag kom hem från sjukhuset sov jag till 3 . sen halv sov framför tvn,smsade lite tills 20.00 då Hampus ringde så snackade vi i någon timme. <3 sen sova vid 00.00 men vaknade snabbt igen vid halv 1. kunde inte somna om. var vaken till halv 5 . somnade lite. vaknade igen 10 i 5. skickade iväg ett sms, för att hampus skulle åka då. :P Läskigt. :S sen stängde jag av stereon som var på hög dunk musik och då kunde Amanda somna om och sov fram till klockan halv 12. Idag blire itne mycket gjort. ska duscha om någon minut. sen ikväll kanske jag ska till Hampus sova där och upp tidigt as in hell!!!! cirkus 08.00 . :P Men det äre värt. om jag nu lyckas vakna då.brukar vara ganska svår väckt. men vi får se. imån blire soooooova hel dagen . sen får vi se om det blir skola på måndag. är tveksam på det. Knölarna försvinner inte direkt. nu har jag inte räknat dom på ett tag men jag har hittat 3 nya idag. så vafan. Krya Krya Krya!!!!!
 det är ju fan bara 14 dagar kvar till TRYSIL!!!!! Jag och Hanna ska ha världens bästa vecka! <3 :D

22 Januari 2009

Åkte till stan med Hanna idag på morgonen, Frukost på stan med dej älskling ;) <3 du är bäst. kolla lite kläder i olika affärer. Amanda har hittat en jacka, KÖPA KÖPA KÖPA! bara för att hannas skor är värda 999. ;) <3 Hanna.Byman jag älskar dej! vi kan ta oss igenom allt! så länge vi gör det tillsammans! <3 Vi har räknat ut att om 16 dagar far vi till NORGE!!!!!! :D Om 29 dagar fyller amanda år. Om 28 dagar ska vi på Hv.!!!! :D <333333 Sjuklingen gjorde ettt besök hos Hampus innan hon for hem. Alltid kul att träffa deeeej!! <33 träffade Rasmus också. Ps. Du är kort, :P <3 Åka hem och få besked om att imån far vi in till SJUKHUSET :O :| :'( Detta är INTE okej! Jag gillar inte sjukhus, dom är läskiga!! + att jag tycker inte om mina knölar på halsen, :'o dom blir bara fler och fler och det blir svårare att andas. En liten olycka kunde gått jävligt illa inatt.   Får se om det blir skola nästa vecka,? har missat så in i helvetes mycket känner jag :| INTE okej!!!!! Nu ska jag unna mig en ansiktsmask bara för att! Smsa mig gärna imån runt 12.00-13.00 då jag är på väg in till sjuuuuuukhus. :| 
Jag Känner En Brun Hårig Tjej Som Inte Tycker Om Sjukhus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'o

21 Januari 2009

Bara för att idag har jag och Hampus Johansson varit tillsammans i 1 månad. :' *
Bara för att idag är det 30 dagar kvar tills jag fyller år.
Bara för att idag är det 670 timmar kvar tills jag fyller år.
Bara för att idag är det 40192 minuter kvar tills jag fyller år.
Bara för att idag fyller min bror 18 år!
Bara för att idag är världens bästa dag att bli jävligt sjuk på.
Bara för att idag hittade jag ännu en knöl i halsen medans andra har försvunnit. så nu har jag... 1...2...3...4...5 knölar. :S
Bara för att idag var det Trysil träff och jag missade pga av mina jävla knölar.
Bara för att idag goes AMANDA CRAAAAZY för att hon saknar alla så sjukt mycket! det finns fan inte ord. Det finns ingenting att göra här hemma.


*Jag saknar HANNA BYMAN mest!!!! träffar dej imån älsklingen min!
 och tur är väl det. hanna du och jag föralltid och det vet du!
 vi kan ta oss igenom allt . så länge vi gör det tillsammans!
jag finns med dej ALLTID!<3Jag behöver dej!
Hanna det finns så mycket jag vill säga dej!
Du och jag har varit med om allt! <3
vi har Roliga tider att minnas, vi har sämre tider att lägga bakom oss.
och vi har världens bästa framtid att vänta på!
Hanna du är min och jag är din! <3
        

* Jag saknar HAMPUS JOHANSSON.! <3
 1 månad idag och jag är inte med dej.
 jag ligger hemma och är sjuk, Detta är INTE okej! 
jag saknar dej så jävla mycket! Hampus.
du betyder massa för mig.
 det har varit vi två i en månad och vi har hunnit med massa.
tänk då våran framtid! <3 Du gör mig lycklig! <3


20 januari 2009


bara för att Han är snygg
bara för att Han är bäst
bara för att Han är underbar
bara för att Han är perfekt.
bara för attt jag tycker om honom massa!
bara för att jag saknar honom massa
bara för att jag älskar honom
Och bara för att han heter Hampus Johansson <3

19 Januari 2009

Jag ska ta tag i mitt liv. Nu kommer jag vara borta från skolan i minst 1 vecka. sjuk, gränsen till halsfluss. INTE okej!
*Jag ska plugga, Ligger 2 prov bakom. ett i geografi och ett stort som vi ska ha imån men som jag missar. Det är i biologi, om HELA kroppen. och nästa vecka har vi prov i relogion. Snart börjar nationella också. Toppen! (Y) :(
* Jag ska äta nyttigt . Ett nyårs löfte som jag inte kommer kunna hålla. men jag vill inte förlora 100 kronor jag vill vinna dom!!!! Kämpa på AMANDA!
* Jag ska sova bättre. INTE okej att gå och lägga sig klockan 03.00 när skolan börjar 08.00 dagen efter!
*Jag ska Spara mina pengar . För att Amanda och Hanna ska kunna åka iväg till göteborg massa (A) iiiiiih.
* jag ska nog söka nytt jobb. Kanske söka nytt jobb. får typ inga tider där jag jobbar nu iaf, då finns det ingen anledning att jobba där. bättre att söka nytt där jag får jobba iaf.
* Jag ska ta tag i skolan. måste skärpa mig i skolan. inga mer säkningar! höj höj HÖÖÖÖJ!
* Jag ska Inköpa mig en ny mobiltelefon .VIKTIGT! Ny mobil måste köpas!
* jag ska även bli en serri bloggare. ( OM jag kommer ihåg vill säga.)

 usch, ont i halsen, ont i kroppen, ont i huvudet! TA mig här ifrån! Jag vill till Hanna. Jag vill bort ifrån denna isolerade hålan. Ingen träning på 2 veckor, jag klarar INTE! Helt fel helt fel! det kommer inte hålla! Jag får springa på löpband dårå.

råd till den sjuke amanda:
- Sov
- drick
 - ät
-drick
- sov.

Jo                   tack.                  dags            för            att           sova.            NAtti           nattttttii! 



18 Januari 2009

Amanda&Hanna<3

Hej bara för att Amanda och Hanna äger skiter ur alla andra!'
Bara för att årets kommentar 2008 blev följande. "NEJ, MEN DU LÄR DEJ NOG "
Bara för att vi gillar att äta kaka som man gjorde för 14 år sen.
Bara för att vi ska till jkpg på torsdag.
Bara för att vi ska till LIseberg i Maj.
Bara för att vi ska till Norge på sportlovet.
Bara för att vi ska till Danmark på sommarlovet.
Bara för att vi ska träna.
Bara för att Hanna och Amanda är BÄST tillsammans!

RSS 2.0