31 Oktober 2010

Har skickat in en ersättnings lapp till jlt för att bussen åkte förbi mig och Hampus. enligt deras resegaranti ska vi få pengar i ersättning för det. Får se hur det blir. Är arg så ska äta chips med min ännu argare pojkvän. (a)


29 Oktober 2010

Jobbat 07.00-15.00 idag i receptionen. Jobbar även imorgon 07.00-12.00 i Frukosten. Goa pengar! Det är verkligen jätte kul! ingen dag är den andra lik! verje dag är som ne berg-o-dalbana, ena stunden är det massa att göra. telefonen ringer, in-check, ut-check och massa pappers arbeten som är halvfärdiga. andra stunden så ekar det i lokalen. :P inte en gäst på flera minuter.! Längtar verkligen tills Burger King ringer och vill att jag ska jobba, då lägger jag på luren.

Nu ska jag äta tacos med Hampus. sedan vila lite.
ÄLSKA denna dip mixen till tacos!!!!!!!!!!!!!!!



28 Oktober 2010

Jobb 07.00-15.00 imorgon.
Första dagen som jag jobbar på mitt nya jobb imorgon! :D
Jätte glad! Burger King in my aaaassssss!

BIG NO!




---------------------------------------------------------------------------

BIG YES!








26 Oktober 2010

Ska äta sen upp till A6 med Hampus. :) ska kolla mössa, tårta, skjorta och lite. :) får se om vi åker vidare ner till hans bror och flickvän och umgås lite med dom ikväll. :) Skönt när han är ledig!!!!!! 


26 Oktober 2010

Fint väder idag. :) och hampus är ledig. Det är han på Torsdag också och då kanske det blir att träffa lite goa människor. :) På Torsdag börjar också mitt loov!!! Hoppas att han blir lite ledig på lovet också! Snart ska jag ner till stan. Ska lämna lite papper i skolan och möta upp Hampus. Fast han vet inte om det än så bör nog ringa till han sen, så att jag inte sitter och väntar i 1 timme igen.... :P

Vill utomlands nu!











25 Oktober 2010

Kom på att jag aldrig la in någon bild på mina naglar som jag gjorde för flera veckor sen. Har gjort om alla så nu är dom längre. :)



Bilden togs när jag satt och väntade på Hampus i typ 1 timme och 15 minuter efter skolan. Sen när jag väl fick tag på honom och frågade var han var, då var han på bussen påväg hem.  sådär kul kändes det.  Berhöver bättre komunikation tror jag! :)

25 Oktober 2010

Plugg Plugg Plugg.... Gjort arbetsmiljö och säkerhets läxa, natur läxa, näringslära läxa och svenska läxa. ska börja med turism läxan snart också. usch. så behöver lite pauser med blogggggen ;)




Ni får nöja er med mobil bilder.! :P

25 Oktober 2010

Nu är jag igång igen! kanske. :P
har svenska lektion nu och pluggar språkhistoria.
Jag och hampus hade då 22 månader i Torsdags. praktiserade till 21.00 och var hemma kvart i tio. Idag ska jag till tandläkaren senare. :(  Jag hatar tandläkaren, går alltid där ifrån gråtandes!!!!! :'( det gör så ont och han är så hårdhänt, vill ha en tjej istället för en okänslig gubbe :(


25 Oktober 2010

shoppade lite i ullared . det kommer bilder på det senare. :) Det blev 2 jackor, 1 skidjacka och en vinterjacka, lite strumpor och leggins. schampoo och en lampa. och massa små skit bara för att köpa något.... dumt gjort. men men. bilderna kommer iaf in senare! :)


21 Oktober 2010

Hampus och jag har 22 månader idag. :)  och vi träffas ingenting. "/  han går i skolan till 15.30 och jag börjar praktirera klockan 15.00. slutar vid 21.30 "/ lite tråkigt! :(

Imorgon blir det ullared med mamma , Marie (Hampus mamma) och Matilda ( Hampus brors flickvän) . :) Ska bli jätte mysigt!!!!! :)



1 oktober 2010

jaha, då blev det av bokning av filmen, skulle sett dumma mig 3D imorgon, men hans hockey kom ivägen. går inte att planera något med den killen. :( kanske blir tisdag om 2 veckor då istället. för då är han ledig. nej nu ska jag sluta klaga. vi har ju iaf två timmar nu ikväll. ne skriver imån istället.

Dumma mej 3D (sv tal)

1 oktober 2010

Jaha, då var det höst. + Helg :D eller helgen började ju igår klockan 12.00 :) då jag gick för dagen från hotell Savoy :)  skönt. imorgon ska jag nog se på film :) säger inte vilken riktigt än. ;)  men den är ny. :P nu ska jag äta mig en skön frukost i lugnet och se på TV. Hampus gick för ett tag sen. ;)  (försov sig!)




MÅSTE skärpa mig med att ta mer egna bilder.!!

RSS 2.0