29 December 2009

yes, Spelar poker med Hampus och Micke, ;) haha, underbart ju, var med Magnus och Sandra och köpte lite gott till ikväll, :) Vi ska kolla på JVM klockan 00.00 om vi orkar hålla oss vakna ;) inte säkert alls. haha.  hinner inte skriva mer nu, :P ska spela poker, :P

23 December 2009

Jajjamen , då vare dags att vaka in julen ikväll, :)  har bytt julgran idag, :P Snart kommer Stefan och Nilla med barn så ska va äta julmat och öppna lite paket (a) myysigt.!!! Imorgon är det julafton. :)
God Jul & Gott Nytt År :D <3





22 December 2009

Jullov . så sjukt skönt. blev ingen spruta idag. klarar inte av det själv, :P och Hampus vägrar att ta den, imån ska vi vaka in julen med julmat, julmusik och massa mys :) Sen på Torsdag ska vi först vara hos mig och sen åker vi hem till Hampus. den 26 är det konsert och jag ska sjunga, :P Den 26 börjar också all rea!!!!! :D Galet.  Den 27 har det varit snack om att åka upp till fjällen, hoppas verkligen på det. är där över nyår isf. :) mysmys, och sen börjar skolan den 7 Januari igen. Det kommer gå skit snabbt, men men.
njut av lovet så länge det varar :)


21 December 2009

Bestämd. NEJ SPRUTA!

21 December 2009

Idag är det 1 år med Hampus Michael Johansson, :) (a) <3
åt på Jensens igår, Gratis såklart. ;) men gratis är gott.
ingen skola idag, är förkyld och snorar och nyser hela tiden så nej till köket. ska kanske vara ledig imån också om jag får det för jag ska nog upp och ta den fruktade sprutan!!!!! usch jag mår dåligt redan nu. ont i armen oså. men men, det är värt det. min bror har nämligen fått svininfluensan nu så det är ett måste att ta den, TYVÄRR. men men.

tackk och adjö. :)


18 December 2009

18 choklad bitar uppätna och bara 6 stycken kvar :O
Inte bloggat på ett tag nu, pisk på fingrarna ;)

-------------------------------------------------------------------------------

Modevisning med Emmie :) Sanna gick , Yeeeeah tuffing, :D <3



---------------------------------------------------------------------------------

Göteborg med Hampus, Marcus och Matilda :D



--------------------------------------------------------------------------------

Nu fick vi besök, ska draaa :D sen kolla hockey ikväll, :)
pusshejjj

3 December 2009

Ska snart åka till racketcentrum för att ha idrott, ska spela badminton. tror jag, :P Ska sola med Hampus idag också. så sjukt skönt, (a) :) sen hem till mig och sova tidigere, är så sjukt trött på morgonen så måste det, igår gick vi ändå och la oss vid 9 :S ajja.
skriv er mer sen, kommer kanske lite kort från idrotten, :)

2 December 2009

Matte nu, håller på att jobba med Restaurangen :P  slappt och kul :D igår var jag och Hampus på bio. 2012 , AAAAAAAAAAS BRA!!!! verkligen skit bra, värd att se. lipfilm, och ångest film, naaw film, panik film, njut film, den hade allt,!!! 2 timmar och 40 minuter tog det, :P men sjukt va värt det var!!!!!!!!!! :D

 




RSS 2.0