25 Februari 2012

Jag har fyllt år också!!!
Nu är jag 19 år och NU äntligen börjar jag leva mitt liv!! :D
Grattis till mig!!

25 Februari 2012

Hejdär!!  :D

Sälen somsagt!!! GAAAAAALET!!! :D 
det är fest 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, massa artister ex. E-type, mr. Uggla, timbuktu, mange makers, nause, rebecca och Fiona med flera :D  Solen skiner och man kan verkligen inte klaga :D
såhär ser det ut från altanen på vårat boende när vi sitter i solen och bränner våra ansikten!
Har inga kort från alla artister eller afterski, bara film. och är inte så teknisk så jag kan lägga upp det än ;) men det kommer väl! Hoppas ni har det bra hemma i jönköping eller sverige eller vart ni nu är :)
puss och kram

13 februari 2012

Första dagen som skidlärare avklarad :D riktigt bra dag!!!!! :D var med en tjej som heter Johanna. hade 4 lektioner idag med allt ifrån 3 åringar till 15 åringar. :) kommer nog ha träningsvärk imorgon men längtar ändå att få komma tillbaka ! :D Snygga killar i liften också! JAVISST!!! :O :D

9 Februari 2012

Sitter aktivt i skolan med söta tjejer :) Ska nu gå upp och äta frukost ^^

8 Januari 2012

Imorgon ska jag på massage och ska göra lite skönhetsbehandlingar. Ska bli riktigt skönt! Det förtjänar jag nu innan jag är borta 7 veckor från Jönköping. :)

7 Februari 2012

Fick en fråga ifall jag använder löshår?. och svaret är nej. Det gör jag inte. Jag gjorde det i 1:an på gymnasiet för att få mitt hår tjockare , och det blev någon cm längre men det var inte för längdens skull.

Jag slutade använda det för att håret blir bara tunnare och tunnare och det är det långa håret som är mitt på bakhuvudet som går av genom att använda clips. så vill du ha långt hår så är inte clips något att rekommendera.
mitt hår har växt jätte mycket sen jag slutade använda det. :)



Här använde jag löshår. inte så långt men tjockare.
detta var sommaren 2009
Nu har jag inte löshår, det är både tjockare och längre. :)

Vad är min hemlis? jag klipper mig typ inte. mitt senaste frisörbesök var våren 2006. sen dess har jag klippt mig själv hemma lite då och då.
en halv cm på topparna på 2 minuter, :P
litar inte på frisörer, blir det fult har jag ingen annan än mig själv att skylla på!

7 Februari 2012

Ska snart åka in mot skolan, :)
sen måste jag köpa lite födelsedagspresenter till hela tjocka familjen som ska fylla år samtidigt... :P På torsdag ska vi fira mig och på fredag morgon så åker jag och Josefine mot Sälen!!! :D

2 Februari 2012

Fick en fråga vart i sälen vi ska.
Jag och Josefine ska till Lindvallen, jag ska vara skidlärare och hon ska servera på en restaurang, :) Vi kommer att vara där i 6-7 veckor, :)

RSS 2.0