29 Oktober 2009

högstadiet, våga droga, dricka och va cool. tufft att prova.
tufft att bli full. Stå i centrum och synas,
strula hit och strula dit, festa festa wow wow.!!
men någon gång för alla så tar det stopp.
Man tänker till innan man gör.
tänker efter på konsekvenserna som blir.

varför inte bara acceptera det? "/


29 Oktober 2009

Jag har inget mer att säga.

23 Oktober 2009

Nu är det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :D
börjar lovet med att åka och träna på gym med snygging :D
imån kommer mamma och pappa hem och dom har med parfym till mig (a) escada. :) <3
snygging kommer snart hem, ska äta as god mat sen åka och träna :D mys mys,
ps. Johan Falk filmerna är BÄST!!!!! hjärtat slog 300 slag i minuter igår ;)

pusshejj.

21 Oktober 2009

Inget fjällen över nyår :''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(

21 Oktober 2009

hej hopp. har matte lektion nu, pluggar till provet imån, "/ usch vafan, aja det får gå som det går. :) Idag firar jag och Hampus iaf 10 Månader, :) myys, och jag taggar till fjällen över nyår :D iih. :D jävligt arg på busschafförerna!!!!!!!!!!! jag stog och tryckte på knappen för att den skulle öppna i MINST 1 minut, och sen åker den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ tänkte ringa in och klaga men hade inga pengar på mobilen så det bara pep i örat på mig, men aha okej jag får väl vänta på nästa buss då,  7 minuter kvar, efter typ 5 minuter så kollar jag om den kommer snart men då står det 12 minuter! :@ AAARWWG!! :@ usch, inte min dag igår. men men, idag blir det mys :D ska nog se Johan Falk filmerna :D kanske spela NHL 10 också ;) haha, äta gott :D

puss hejjj,


Sötnos juu (a)

13 Oktober 2009

Vinter morgon :O Hampus sprang ut i kallingar och gjorde en snöboll klockan 06.45 x) haha. sötnos, :) Restaurangen idag också, :) fett kul, gjorde choklad kaka och egen vanlijsås, köttfärs grej i ugn, bagels och havreflan som vi ska ha till alla 9or på gymnasie mässan i morgon :) Jag ska vara med och laga mat och stå i baren och servera oså :D aaas gött, slipper skolan också, så imån går jag 8.00 - 15.30 och på Torsdag går jag 15.00 - 20.30 . så ingen skola, :)


11 Oktober 2009

jaha, ska snart hem efter en helg med Hampus, :) måste sova hemma i natt, ska delvis hämta mina kock kläder tills imån, så då orkar jag inte åka tillbaka hem ( hem till Hampus, mitt nya hem ) . så sen blir det sova hos han , :) Hampus åker iväg på Torsdag till tibro cup till Söndag. så ska väl åka ner med micke och marie och kolla på han när han spelar . :)
jag taggar till:
* Idre över nyår :D
* Julafton med Hampus.
* Jul på Liseberg (a)
* Trysil.
* Kanske kroatien i Maj med Hampus (a)
* Tillsammans i 1 år den 21 december :)
* November lov om 2 veckor. :)

jaja, skulle kunna lista jätte många saker bara för att livet ska gå snabbare, :P men men, långtråkigt. nu ska jag och hampus nog spela lite oseriöst alias :)   tackk och hejj :)



PUSSEN ♥

10 Oktober 2009

jätte dålig uppdatering jag vet :( förlåt. men men, det har inte hänt så jätte mycket. för er som undrar vad som hände med Hampus så var det såhär. han var på uttagning till landslaglaget och så kollade han på 95ornas träning då en annan kille skadade sig rejält , hans handled blev uppskuren av en skridsko så det blödde nått fruktansvärt!!! blod överallt typ. och Hampus klarade inte det så han började må illa, och så satte han sig ner, sen när han kände att det hade gått över så reste han sig upp och i samma sekund så svimmade han och ramlade bakåt och slog i bakhuvudet. så han var helt väck och såg inte klart eller nått, Så på vägen till ryhov sen så spydde han massa oså :( HJÄRNSKAKNING, blev det igen, :( inte bra. var inte länge sen han fick det heller. :( stackars <333

-----
 Bokade nyss en stuga i Idre iaf :D hoppas verkligen det blir det nu, åker isf den 26 December och kommer hem den 2 Januari tror jag. :))  nya snowboarden då (A)


3 oktober 2009

Lördag, lördag lördag... Hampus, jag gillar inte att få sånna samtal från din mamma :'( (L)


RSS 2.0