28 Maj 2009

idag var det as slappt hade inställd elevens val och inställd eget arbete så slutade vid 1 . skulle egentligen gått lite på engelskan så min lärare jagade runt efter mig och sen så 5 minuter innan bussen gick så pratade hon med mig och sa att hon var besviken och massa shit?! :S orka att dom ens bryr sig nu när det är 2 veckor kvar. Ajjah, Spelade DM igår. vann 3 och förlorade 1 . sista matchen sket vi i så vi förlorade för att få åka hem annars skulle vi fått sluta typ 4 elle nått. åkte sedan hem till Hampus och var med han lite, sen åkte han och tränade. åkte med mamma in till stan och köpte barnkläder och mat och massa. sen hem och fixa min dator som har kommit tillbaka :D Oh happy day :D  snackade med Hampus i tele innan jag somnade du är bäst min älskling, <3 imån ska jag till Hampus, grilla kanske och mys på  kvällen,:) på lördag ska jag på konfirmation för Hampus, och massa mer ska konfimera sig, :) ska ta massa kort. :D be snällt om ni vill ha några ;) inte varje dag man ser massa killar i klänning nämligen, :P haha., på Söndag ska jag spela match mot banarp klockan 5 samling kvart över 3. borta -.- men men, :) ska åka hem nu, ska städa och sen sova!!! helt slut efter denna dagen, sova sova, (a) 
takk och hejj



------------------------------------------♥------------------------------------------------



ska färga håret idag tror jag, vill få tillbaka min mörka färg igen ;)
håret bleks av plattång,solarium och solen.


Pussen ♥

25 Maj 2009

hej, ett test inlägg för att se om det fortfarande är den cp stilen, I'M alive.
skol Dm imån, pontus ska spela bland annat. :)
pussen♥

21 Maj 2009

ååhh va jag hatar när det krånglar, vill inte ha denna textstilen och det är inte inställningarna, eftersom det inte är det på något annat inlägg, :S va arg jag blir, och sen blir jag arg på telias nät som är kasst!!!!!! :@ folk skickar sms och jag får dom 7 år efter och sen när jag svarar så kommer dom fram 7 år efter, ;@ AAAAAAAAARWG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@


21 Maj 2009

Stockholm igår.
Mycket blandade känslor faktiskt, :P  segt på vägen upp. sen tråkig rundtur i stockholm när vi kommer upp. sen ännu tråkigare rundtur på gamla stan efter det. sen skulle jag hanna johanna och viktor hitta till staden... hmmmm.  ? gick ju sådär ;) men vi hittade tillslut, ;) haha. sen shoppade lite, när vi var klara så skulle vi skynda tillbaka till typ den första affären vi var på för att hanna skulle köpa ett par skor som senare under kvällen gick sönder . dåligt.. sen sprang vi till tunnelbanan, och snackade med en gubbe där, sen sprang vi och köpte biljetter till bussen, sprang till bussen, men den åkte så vi sprang efter bussen as mycket men den stannade inte, sen märkte vi att det den bussen gick på fel håll -.- så då kom den rätta bussen och så fick vi springa efter den ist, ;) stressigt!!!!.
sen på bussen ringde vi våra lärare och sa att vi kunde bli lite sena, när vi hoppade av bussen så såg vi att flera skulle till våran buss och lämna lite grejer som vi hade köpt, så vi började gå med dom. och då trodde jag att våran buss åkte förbi oss innan, så jag och johanna gick tillbaka till gröna lund för att kolla om den stod där. men nejnej, då säger linda att den har redan gått och att den står borta vid vasamuseét. klockan var 5 i halv och den skulle åkt halv, så tjuriga springer vi mot vasamuseét möter hanna och co och dom hade inte sett bussen, arga tjejer går in på gröna lund och byter om och sen åker massa.
på vägen hem hade jag LIIIITE ont i halsen, var helt krasslig, uschen, alla var tjuriga på vägen hem och man vaknade av att folk längre bak var 3 år. hur orkar ni? :O var hemma vid 3 gick och slocknade direkt i sängen, tack för en bra dag iaf. :) <33
------------------------------------

5 månader med hampus idag, * :)
Pussen ♥


19 Maj 2009

Stockholm imorgon men klassen. måste ta med kameran så det kommer in lite bilder på blogg och bdb. :) Sova hos Hampus i natt så måste gå upp typ sex imån bitti. normalt att gå upp för mig egentligen x) men känns mycket tidigare, för gör aldrig det hos han, :P  ska packa och lite nu. hemma från skolan idag, ont i framtanden som jag fixade igår efter att ha bitit sönder den för en månad sen. efter det så har det gjort as ont non stop. slog i den på matcen igår också. kände att jag ville dö, uschen, hoppas det går över tills imån annars skjuter jag mig själv :O

ska ta med mig massa frukt och stekt kyckling tills imån och ha som lunch i bussen upp :) mumma, ska ta med mig typ ett tusensexhundra:- att shoppa upp. måste köpa - klänning - skor - solglasögon - sen kommer jag säkert köpa mycket mer iaf x) men det är dom som är MÅSTEN!!!  Hampus konfirmation den trettionde också , vet vad jag ska köpa till han ;) mahaha, men han får det när vi firar ett halv år. kombinerad konfirmations present  ;) haha.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
idag är det exakt fem Månader sen jag och Hampus träffades första gången (a)  ♥
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nu måste jag packa ihop lite stuff till stockholm, tex kamera, minidvd och massa shit. :)
bilder kommer på torsdag, KANSKE. ;)
+ att jag har FORTFARANDE inte fått tillbaka min dator, :'O den har varit borta i 4 veckor på lagning nu.  så är på pappas dator och har inga bilder överhuvudtaget där.

takk och hejj.

Pussen♥

7 Maj 2009

Idag har amanda kört bil igen, måste medje att jag är riktigt grym på det om jag får säga det själv. körde kanske 20-30 meter och bilen dog 3 gånger, jag glömde ta ur handbromsern och gasade på så det blev ett as långt spår efter oss x)sen när jag skulle stanna så skrek mamma för jag tryckte på gas istället för broms (oups)  men men, det kommer gå toppen, (Y) ska gå handledarkursen på Tisdag, hahahahahahahah x) , stackars mamma och pappa. :P  ajja, idag hade jag 2 prov. imån ska jag även ha ett till, så denna veckan ska jag ha 6 prov, nästa vecka blir det bara 4 prov. :) mmmmmums, på Lördag blire kanske elin får se lite hur det blir med Hampus, annars ska vi grilla hos hanoch mysa :) ehm, snart är det stockholm också. taggar faktiskt, men den helgen blir jag själv. IGEN, Hampus åker på konfa läger igen och mamma och pappa åker till danmark, ...  suck, aja, :) hoppas på hanna bäst byman då :D kort inlägg idag, :)
takk och hejj,
Pussen ♥

RSS 2.0