30 Augusti 2010

Hejsan!
Hampus är iväg och tränar så jag ska nog ner till stan en svänga, ska köpa ett läderarmband till min klocka delvis, sen får man se vad man hittar. imorgon ska jag och Hampus på bio. :) ska se grown up's :)  Snart så ska jag också fixa mina naglar, jag är en hemsk nagelbitare som måste sluta omedelbart!!!  så jag ska sätta fast ett par naglar och förhoppningsvis så hinner dom växa ut lite undertiden då. :P







29 Augusti 2010

Jag har kommit på anledningen till att jag inte bloggar så ofta, nästan VARJE gång som jag skriver något lt så lyckas jag alltid ta bort det på ett eller annat sätt... Då lockar det inte så mycket att skriva om allting igen. -.-'   tex. precis nyss hade jag skrivit hur mycket som hellst om sommarlovet och skolan osv. men med några enkla felaktiga knapptryck så var allt borta på mindre än 2 sekunder.


9 Augusti 2010

Hejsan hoppsan.
Lite förvånade över ett inlägg va? ;) haha, jo men nu när skolan snart börjar så kanske bloggandet också kommer börja igen.  *För er som inte vet så har jag ju fått en liten bästis som är nu 2 Månader. kommer inte lägga ut några större bilder på henne, eftersom Men vet aldrig vart dom hamnar efter att ha lagt ut dom på internet. :) Hon Heter iaf Lisa och är världens sötaste unge. :) Jag fick också Jobbet på Burger King, Ska ringa nästa Torsdag för att sedan åka dit och lägga ihop ett schema, :) Ska bli skit kul. hoppas att många kommer komma, ;)  Men det är väl ingen tvekan om det, eftersom det är sån stor efterfrågan när det gäller burger king. Men vi får se hur det går.

 Hampus är på Hockey läger, men sover hemma, så jag åker nog inte hem så mycket för det. (a)  nu i veckan är det också vätterfesten, någon som ska gå? Jag får se lite, kanske, kanske inte :)  Men nu ska jag spela lite x-box med Hampus och sedan tillaga något gott. :)


En liten liten bild på Henne. :)








RSS 2.0