28 September 2009

Har fortfarande stora smärtor i bröstet , :'( vet inte vart jag ska ta vägen?!?!?, ska ner till stan och köpa strumpor och bh nu snart, Hampus ska klippa sig idag och sen ska vi kolla på Hv-Modo ikväll, :) inte mycket mer att skriva just nu,  skriver mer någon annan dag, jag taggar iaf nyårsafton, ska till fjällen :D (L)


26 September 2009

inflammation i solarplexus,revben? :( stress? vi vet inte vad det är men jag får kramper mellan de övre revbenen. vid hjärta/solarplexus.  började igår vid halv 2 på natten när vi åkte moppe hem från Markus och Matilda. när vi var hemma så fick jag lägga mig ner på marken för jag hade så sjukt ont, hela kroppen skakade och huvudet snurrade runt. ville sluta andas för varje andetag som jag tog så jorde det bara ondare och ondare. höll på kraftigt i 30 minuter nonstop. sen avtog det och jag fick plötsliga kramper emellanåt tills jag somnade. när jag vaknade upp idag så känns det fortfarande och det kommer till och från hur kraftiga dom är. :'( så sjukt ont!!!!!!!!!!!!!! avtar det inte så måste vi kolla upp det.
-----------------------------------------------------------------
ska snart iväg och spela match, borde inte, men det är sista matchen. Hampus kommer sen efter matchen så ska vi bada pool. det är uppe i 31 grader just nu, och varmare blir det.:) <3 äta nu.
puss hejj.

23 September 2009

gillar mitt schema, denna veckan går jag
 mån: 09.00-10.30
 tis: 08.00-13.00
 ons: 12.30-15.20
 tors: 12.30-15.20
 fre: 09.00-11.40

helt okej, :) och i helgen ska vi värma upp våran ute pool och ha massa folk här, :)  myys. typ 30-35 grader :D nu ska jag börja göra mig iordning, ska åka med halv 11 bussen, för annars kommer jag för sent, ... -.-' men men, pusshejj, <333

21 September 2009



9 Månader idag (L) jag älskar dej Hampus Johansson ♥

17 September 2009

 PLUS
                                

Doppat i (a)




som sagt för er som inte fattade så har jag doppat banan och marshmallows i smält choklad nyss med Hampus (a) gott men man blir sjukt törstig, och blev mätt efter ett par stycken, :o jag kunde inte äta så många för att jag har en inflamation i min kind typ. så det svider och jag är svullen och öm, "/ ingen skola idag för jag var hos läkaren och ingen skola imån för att mamma tyckte jag kunde vara hemma för att jag har så ont, :(:) <3 imån ska jag också kolla på match med Hanna och Elin, hampus spelar, tar nog lite kort imån också, :) ska få ett nytt objektiv i julklapp också. kommer bli mycket bättre bilder då :))) ska kolla på film nu tror jag, :) sova snart bredvid söt knotte pelle, (a) Jag älskar deeej <3333 pusshej

tackk och adjö♥


16 September 2009

det blev ett smile på kortet idag. :P kommer se helt egen ut, men men, man får väl hoppas på det bästa ändå  :) match mot tord nu snart, ska åka och kolla, inte spela pga av min förkylning, ska till tandläkaren imån och kolla min käke typ, är jätte svullen, har varit i en vecka nu, sen ska mamma ringa min läkare och jag ska dit igen med min näsa,. :P  kila nu, :)   tackk och hejj,


16 September 2009

skolfotodag idag, börjar halv 1 slutar 20 över 3 :)



all you need to do is smile for the camera.

15 September 2009

håller på med min matte :) helt okej kul :D vi ska göra en egen restaurang och göra matsedel och allt själva sen sätta priser på det och räkna ut hur mycket vi tjänar oså :) 
detta är mitt arbete :)))


loggan :)



på menyn :)


15 September 2009

hejhej.
Hampus bor hos mig nu (a) han praktiserar hos min mamma så han ska bo hos mig i 2 veckor, :D  mys mys mys. :) på Lördag åker jag,mamma,ebba och nilla till ullared och stannar över natt och går in igen på söndag :D jag längtar så mycket till julafton, (a) då blire fjäääääääällen :D nu ska jag baka lite mer chokladkaka :)

takk och hejj.

6 September 2009

Anledningen till att jag inte vill bo hemma sitter nere....

4 september 2009

Höst Höst Höst. :( regn och rusk och jag orkar inte!!!!!!!!!!!!! sitter på min mini dator så har inga bilder att lägga in heller, :P så tråk inlägg idag. iaf, jag åkte till Hampus efter skolan, slutade vid halv 12 :) gjorde prov och åkte hem till honom :)) myste lite som vanligt, MEN lite bus och så blir det ju alltid så Hampus slog i huvudet i en järn stomme vass som fan! så hela hans ögonbryn är helt svullet nu :O ser as läskigt ut, :o och det var mitt fel ;( snart ska jag åka och kolla på hockey, Hv´s U16 Lag möter ett J18 lag.:P  kan bli en riktigt kul match, :)

-----------------------------------------------------------------------------

Har inte betättat om min lilla olycka som gjorde att jag fick en akut tid hos tandläkaren x) haha, jag satt och åt i Tisdags kväll. ingenting spc hade hänt, jag som också har en dålig vana att bita på naglarna :$ gjorde självklart det och helt plötsligt så ´kände jag hur det stack till i fram tanden, och jag satt och tuggade på något sten hårt. (?) mhh, självklart så var det tand bitar som började lossna, detta var en gammal lagning från att jag slagit ut en bit av min tand. så det bara rasade massa bitar vad jag än gjorde?. så jag ringde till tand läkaren morgonen efter och fick åka in på en akuttid och fixa den med bedövning och sån shit, gick inte till skolan den dagen för jag fick så sjukt ont i huvudet och det värkte i tanden, isade med andra ord.  det var de, :P lät nog värre än vad det var, hade ingenting att göra just nu så därför så fick det bli det ointressanta ämnet. :)

takk och hejjjjj,♥



1 september 2009

redan september . :( usch, Hösten kommer, = regn. hämtade iaf mitt paket med bikini och halsduk idag från H&M :)  nöjd tjej faktiskt :) den ena bikinin var för liten i bysten så den kommer jag skicka tillbaka så jag får pengar ist :) skolan idag.. vi pratade om hygien , mått/vikt, och service och kollade på film, sista lektionen så höll vi bara på med våra nya datorer som vi fått btw :) en bild på söt datorn kommer smidig och liten, har även köpt en data väska som egentligen inte är en dataväska men den fugerar som en, köpte den på ikea för 219:- datorn i sig kostar 13.000:- så det känns lite riskabelt att ha med den överallt, men men, :P  imorgon har vi match :P inte så taggad på det, men börjar halv 11 imorgon och slutar 20 över 3 typ. :)   har fått ett litet jobb också :P  som press fotograf för östra :P haha, ska få nytt objektiv så det blir lite bätte bilder, :P haha. nej men nu ska ja gå ner och baka vanlij munkar :)  pusssss påttttt. :)
takk och hejj. :) ♥


mys duken :)


bikini :)


Söta mini datorn :)

RSS 2.0