12 Novemver 2010



Svar: Joo jag är rätt inne på Göteborg också. Men det handlar lite om boende, för det är inte säkert att man kan bo på hotellet. "/

njaa jag går Hotell. Man får välja inriktning i 2an, antingen hotell eller restaurang, i 1an får man prova på allt. :) 

Nej skolan fixar inte jobb till oss. Men när vi praktiserar så får vi ju möjligheten att visa hotellet vad vi kan och kanske få lite extra på så sätt. Jag praktiserade ju på Savoy. och det var bara tur att dom hade lite "Dåligt" med personal i receptionen. så efter 2/3 delar av praktiken så visste dom att dom skulle anställa mig och då fördjupade vi oss ännu mer. :) Lärde mig sjukt mycket på min praktik!  Älskar dom <3

Hoppas jag lyckades svara lite på dina frågor. :) 

11 November 2010

Idag var jag och fikade på makmakeriet med Fanny och Emmie.<3
Ni är fina vänner :*     

Jobb imorgon 07.00-10.00 med Jessica. :)  Söker lite praktikplatser til våren. Vill vara i en annan stad. Kan få i Tranås på stora hotellet men det är ingen jätte rolig stad känner jag. :P Så söker vidare, mamma ska kolla runt lite vilka hon känner som jobbar på hotell oså. :)

Vilken stad skulle vara roligt att praktisera i?


       



 


9 November 2010

Hemma från skolan idag också. Huvudvärk efter allt jobb... Ska nog åka upp till A6 en snabbis, ska köpa löparbyxor. SNÖ är det också ute, och det slutar verkligen inte att snöa!  Ska hem till mamma senare. hon fyller år imorgon. Ska baka till klassen min idag också, *Onsdagsfika med Hotellklassen imorgon. :)


8 November 2010



Tänkt att det blir bowling i veckan. :) Med Alex & Alma.
Sanne och Viktor kunde inte så de får bli en annan gång.! :)

8 November 2010

Här är min lilla arbetsplats. :)






7 Oktober 2010

Jobb idag också. Inte mycket att göra idag heller. Mamma kommer senare med en fralla till mig så ska vi fika lite. ingen mer som jobbar på hotellet idag så det finns inte mycket att göra. :P  Lägger in en bild på hur min arbetsplats ser ut när jag kommer hem.  !

6 Oktober 2010

Sitter på jobbet nu. Jätte lugnt! kanske kommer en gäst i timmen. :P ett samtal i timmen och ett mejl var 3e timme. :P  ingenting att göra.! Ska hem snart, slutar 21.00. ska då hem till Hampus och mysa! :)


6 Oktober 2010

Gårdagen spenderades med Alma, Sanne , Alex, Viktor och Hampus. :) Det var jätte trevligt!!!! Underbara människor. :) Har mängder med planer framöver. ;)

Idag ska jag jobba. 13.00-21.00 imorgon jobb igen 14.30-22.00. Sen börjar skolan på måndag. :P

1 November 2010

Har köpt nya stövlar . Väldigt sköna!!
Hittade även en Brun/Grön siden skjorta på BikBok. :)
Ska äta mat nu. Kanske ska se hockey inatt med älsklingen. <3




RSS 2.0