26 Juni 2009

Idag är allt skit och ingenting står rätt till :'( hela sommaren är hela kass och kommer bli hela kass. :'(((  jag är bortvald. ensam kommer jag sitta hela sommaren, vill inte, vill bort här i från. livet är ingen dans på rosor ska ni veta , :'( aja. livet går vidare, eller? :'((( känns inte så.

Onsdag: Göteborg med Hampus, åkte 09.02 . var framme klockan 11 och åkte då spårvagn till Liseberg. fick leta lite men efter ett tag så hittade vi rätt spårvagn, när vi kom fran klockan halv 12 så såg vi att Liseberg öppnade 13.00. mums, ont i fötterna redan då.så vi gick runt hela liseberg för att komma till andra ingången. träffade polisen som vi skulle göra och fick det vi skulle få. sedan gick vi bort mot universeumet och satte oss och fikade på en trappa där. satt i typ en halv timme, gick bort till liseberg igen och la oss på gräset och spelade spel på Hampus moil och väntade på att det skulle öppna. när det öppnade så la vi in alla grejer och gick först till Kanonen INGET folk gick rakt in . när vi åkte klart så var det as lång kö, gick till Balder, INGET folk där heller gick rakt in. när vi åkt klart så var det massa folk ;) gick till uppswinget,höjdskräcken , lisebergsbanan och samma sak där ;) inget folk när vi kommer dit, :) inte fel asså. spelade upp en massa pengar, sammanlagt säkert 500:- jag vann en plopp och en chips påse. hampus vann..... ingenting x) han spelade mest xD , vi orkade inte gå så länge på Liseberg så vi åkte till Nordstan och gick där lite, åkte sedan bort till 7-eleven och fikade, cold cappucino och biskvi ;) gotttt eller? :) satt vi där ett tag sedan åkte bort till nordstan igen och hämtade våra grejer. sen åkte tillbaka till 7-eleven igen och fikade igen ;) haha, satt där tills det var dags att åka till tåget. gick in och satte oss verkligen as trötta och jag hade så sjukt ont i mina fötter. åkte hem 21.30.   och då kommer det ett as pratigt gäng så vi bytte plats :P skön och mysig resa hem iaf :) dagen var bäst. började på bästa sätt och slutade på bästa sätt. Hampus Johansson jag älskar dej <3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3D bio. :)


tåg människor. :P


Hampus fikar på 7-eleven :)


in the sun :) <333

Torsdag: en dålig dag, allt var emot mig, tappade saker. välte saker. ucsh inte min dag alls.
Fredag: sola och bada med Hampus på förmiddagen sedan en mörk timme, och nu sitter jag och mamma och pappa och väntar på familjen Johansson som ska komma hit och grilla med oss. :)  mys kväll hoppas jag på. vädret är fint ! (Y)

21 Juni 2009

ETT HALV ÅR IDAG!!!! :D <333 (a)

14 Juni 2009

lite dålig uppdatering jag vet, men intresset har lagt av. men det är väl sånt som kommer och går. mycket har hänt. bland annat så har hampus blivit konfimerad. (Y) hampus bror har tagit studenten. jag har slutat på ribbaskolan. sommarlovet har börjat. vi har haft avslutningsmiddag med hela 9an, bilder kommer på det. jag har haft på mig en hel hockey utrustning. saker som kommer hända. ett halvår med hampus på Söndag, gothia cup, Öland med Hanna, Halmstad med Elin och Hanna, Västervik med Hampus. sjukt många kvällar med Hampus (a) .

avslutningsmiddagen.


min söta hockey knutte (a)


mitt reportage om smålands tv-puck lag på jnytt ;)
http://www.jnytt.se/nyhet/24447/smaland-satsar-pa-tredje-raka


skolavslutning.! :) trevligt väder. jovisst. vinter jackan på.


Stockholm.! :)


orkar inte skriva något x) klockan är 00.09 och Amanda stänger av datorn och går och läger sig, :)
natti natti
takk och hejj
pussen♥

RSS 2.0