31 Januari 2010

Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I'll be your girlfriend.
Only when death do us apart
I'll keep our memories in my heart ♥



30 Januari 2010

Igår var vi hos Sannie :D Mycket uppskattat!!! :) Jätte kul folk, men aa många man inte kände, :P jag och sanna var ute och gick två gånger för att hämta folk. vet inte hur många vi blev tillslut, men det var jätte kul. :)!! <3  nu sitter jag med mamma och pappa och kollar på robinson finalen, :)  imån ska vi fira pappa och Hampus kommer senare ska vi gå på bio. :) mys.

29 Januari 2010

Idag har jag bakat massaaaaa. :) Senare ikväll ska jag till Sannaaa, :)  Hampus ska spela match. Hörs senareeee, :D

28 Januari 2010

köpte ny Peak Tröja igår, :) en blååå, :) Köpte också en T-shirt till Hampus och han köpte massa hockey tejp, :P sen blev det hem och mysa, idag bowlade vi på Idrotten, JAG vann över Sanna, :J mmmmmh deth gjohrde jaghhhh. bästhh, :)  Imorgon ska jag åka till Hampus och baka bullar och bröd, :) Gott. Sedan ska jag till Sannaa på kvällen. :) massa från klassen ska dit oså, blir nog jätte bra.! Nu ska jag kolla lite pandoras ask, :D JAG GILLAR PARADISE HOTEL! :D


27 Januari 2010

Igår hade jag och Sanna OSToKEX kalas på livsmedelskunskapen, :D aaas gott!!!! fick sjukt ont i magen bara, sen pratade vi om bröst mjölk oså, :P
Idag ska jag och Hampus till stan, ska kanske sola, :) <3
Imån ska jag till umo. och sen ska jag på möte med Mamma och SYV, om individuellt val.
På fredag är jag LEDIG :D


26 Januari 2010

Har varit i Norge i veckan, :D åkte i Torsdags morgon klockan 04.00. Sov nästan hela vägen och det är 10 timmars bilresa. skönt iaf. när vi kom upp åkte vi kvällsåkning,  härligt!!! :) sen åkte vi hela Fredagen, Sjukt fina backar! längtar bara tillbaka tills vi ska åka upp igen! :D <3 Så mysigt!!! Massa snö! :) Tog lite kort.












20 Januari 2010

YES tidigt imorgon bitti åker jag till Norge, :D åker typ vid 04.30. sova i bilen upp :D ska bli sjukt kul. har längtat i flera månader!!!!! Hampus spelade match idag också, SM nått. dom vann iallafall med 12-1. kul match.... tog lite bilder iaf, :)
















17 Januari 2010

Isaberg idag, :) mycket kul, var där med Hampus, Micke, Marie, Dick, Jessica och Dennis, :) var jättekul. tills det började bli som att åka i ett smörpaket, så vi åkte från klockan 9.00 till 12.00. sen var det så uppkört så det blev inte kul att åka, hade inte varit kul att skada sig nu precis innan vi ska åka till Norge. Jag lyckades ändå att ramla och slå i revbenen, har haft mycket problem med mina revben innan. så blev lite rädd. men åkte inte mer efter det.


Isaberg. 1/10
17 Januari 2010


Hemsedal, 10/10 vad jag har hört, :P
21 Januari - 24 Januari 2010


Trysil. 10/10
många minnen därifrån med Hanna Bäst Byman <3
sportlovet 2008
sportlovet 2009


16 Januari 2010

Yes. ska vara Östras fotograf idag klockan 17.00. :)
Bara 3 skoldagar kvar sen åker jag tilll Norge (?)
ska nog sola idag, känner att det är dags, :)
dags att gåå.



11 Januari 2010

jaha, min tur att ha vinterkräksjukan.. usch så hemskt,har feber och sprängande huvudvärk. Min älskling har också haft turen att få det så idag har inte varit våran dag riktigt. men det var ju paradise idag och det piggar alltid upp. blir att vara hemma från skolan iallafall till Onsdag. sen får vi se hur jag mår. usch usch. lever på kex och apelsinsaft just nu. Igår var jag och Hampus och åkte skridskor med Familjen sundling och mor och far. mycket mysigt, kallt , men mysigt. :) ska nog försöka sova nu. har sovit hela dagen från klockan 9.









tack&Adjö


4 Januari 2010

94 SKOLDAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET!!!

Ikväll är det paradise hotell :D äntligen, :)
Gick till Huskvarna och tillbaka igår med Hampus, i natt kollade vi på JVM, somnade vid kvart över 6. Låg och kollade på barnprogram innan jag somnade. Sverige förlorade iaf,f "/ och jag målade ett mästerverk, :)



                 by: Amanda Källberg

2 Januari 2010

Ovant att skriva 2010, men det är bara att lära sig.  Dags att sova nu snart. vänt på dygnet helt nu på lovet, gå upp vid 13.00-14.00 och somna vid 02.00-03.00. Kommer inte bli lätt att börja skolan snart igen.
Ska nog till Norge vecka 3 med Hampus och hans familj :D <33 Spela spel nuu. tack och puss.

RSS 2.0