29 September 2010

Varuhuset är ju underbart! ;)





29 September 2010

Jaha, andra dagen på praktiken överstökad. den värsta jag någonsin kommer vara med om tror jag.!!!! har tagit sönder saker, ramlat i matsalen, skadat mig. oså.

Det värsta var när jag skadade mig. skulle bära ut en stor bricka fylld med höga vinglas och kaffe koppar+fat. och dom hade precis sagt att jag får absolut inte ta sönder några glas! men jag lastade då på allt och skulle gå in till disken, tog upp brickan vänder mig om och ska börja gå i en matsal med massa gäster! och Denns restaurangen har en väldigt lugnt miljö, det ändrade jag på. Men iaf, jag skulle börja gå men det gick inte, hade fastnat och ramlade, indertiden så hann jag faktiskt ställa ner brickan men kaffe kopparna åkte av och gick sönder och jag landade med mitt knä på en trasig kopp så skärde mig. och alla kollade. USCH, ville bara dö. men sånt händer alla! ;) eller? :$

Börjar 7.00 imorgon igen. slutar 13.00 med en god frukost och underbar lunch i magen (a)


27 September 2010

fuck fuck fuck, brände mig när jag skulle elda i Hampus Kamin, :'( en brinnande ved pinne ramlade på mina fingrar :( 


25 September 2010

blev en ny design istället. :P men fasen va det krånglade, lyckdes komma in på en kompis blogg hela tiden när jag skulle förstora förhandsgranskningen så allt försvann och så var det bara att börja om från början, Men efter 5 gånger så lärde jag mig att jag behöver nog kopiera allt så sen tryckte jag mig inte in på bloggen en enda gång till.... typiskt. 

idag har jag och mamma shoppat lite kläder. :) Hampus är och selar match med J20 i Göteborg. -.-' imorgon ska han spela borta med J18 i Ljungby -.-'  känner att det är lite för mycket hockey ibland, han har 1 dag i veckan som det inte är match/träning. men det är inget att göra något åt. Hampus vill ha det så, så jag får helt enkelt leva med det.  :) <3


23 September 2010

Kanske kan fixa en ny header nu när jag är sjuk :) (Y)

23 september 2010

Hejsan, ;)
jag är lite sjuk. förkyld och huvudvärk och kroppen gör som den vill. :(  jag och Hampus firade 21 Månader i Tisdags, :) snart så är det 2 år. :)  fasen va tiden går fort!  I helgen kanske vi ska vara med några people. :) får se lite, har börjat med min APU på savoy nu. :)  skit kul!!! jätte trevliga och snälla!!!!! :D ska dit på onsdag igen och då ska jag vara i frukosten, börjar 7.00 men slutar vid 12.00-13.00 :) skönt. väldigt mysigt hotell!
Nu ska jag sjuka lite till så jag är frisk till helgen!!!!








12 september 2010

fick en kommentar där frågan kom upp ifall jag hade fått barn. Nej det är inte mitt, det är våra grannar/ kompisar som har fått en liten tös som nu är 2 månader. :)  så hon är typ min guddotter. ;)  hoppas svaret kom fram tillräkligt bra, brukar inte vara bäst på att förklara saker & ting.

jag längtar till nyår. blir nog ett firande med lite mysiga människor!. :)  

RSS 2.0