21 Maj 2009

Stockholm igår.
Mycket blandade känslor faktiskt, :P  segt på vägen upp. sen tråkig rundtur i stockholm när vi kommer upp. sen ännu tråkigare rundtur på gamla stan efter det. sen skulle jag hanna johanna och viktor hitta till staden... hmmmm.  ? gick ju sådär ;) men vi hittade tillslut, ;) haha. sen shoppade lite, när vi var klara så skulle vi skynda tillbaka till typ den första affären vi var på för att hanna skulle köpa ett par skor som senare under kvällen gick sönder . dåligt.. sen sprang vi till tunnelbanan, och snackade med en gubbe där, sen sprang vi och köpte biljetter till bussen, sprang till bussen, men den åkte så vi sprang efter bussen as mycket men den stannade inte, sen märkte vi att det den bussen gick på fel håll -.- så då kom den rätta bussen och så fick vi springa efter den ist, ;) stressigt!!!!.
sen på bussen ringde vi våra lärare och sa att vi kunde bli lite sena, när vi hoppade av bussen så såg vi att flera skulle till våran buss och lämna lite grejer som vi hade köpt, så vi började gå med dom. och då trodde jag att våran buss åkte förbi oss innan, så jag och johanna gick tillbaka till gröna lund för att kolla om den stod där. men nejnej, då säger linda att den har redan gått och att den står borta vid vasamuseét. klockan var 5 i halv och den skulle åkt halv, så tjuriga springer vi mot vasamuseét möter hanna och co och dom hade inte sett bussen, arga tjejer går in på gröna lund och byter om och sen åker massa.
på vägen hem hade jag LIIIITE ont i halsen, var helt krasslig, uschen, alla var tjuriga på vägen hem och man vaknade av att folk längre bak var 3 år. hur orkar ni? :O var hemma vid 3 gick och slocknade direkt i sängen, tack för en bra dag iaf. :) <33
------------------------------------

5 månader med hampus idag, * :)
Pussen ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0